Organisatie

Wie zijn wij?

Mijn naam is Hester van Mameren en ik heb Nanny Home Nederland opgericht met als doel kwalitatief goede kinderopvang aan huis te bieden voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Ik heb een Pedagogische – en een opleiding in Personeel & Arbeid afgerond. Jarenlang heb ik gewerkt bij een internationaal Werving & Selectiebureau. Daarna ben ik manager van een kinderdagverblijf bij een landelijke organisatie in de kinderopvang geworden. Dit heb ik een aantal jaren gedaan en ben toen bij dezelfde organisatie, een intern uitzendbureau gestart. In deze periode heb ik veel gezien en geleerd over de kinderopvang en vooral de vele verschillende wensen van ouders.

Als moeder van 2 jongens merkte ik dat ik destijds minder tevreden was over de reguliere kinderopvang waar mijn zoons naar toe gingen. Anders gezegd, het voldeed gewoon niet aan onze wensen. Daarbij kwam ik dit geluid steeds vaker tegen in mijn omgeving. Deze twee ervaringen zijn de basis geweest voor mijn zoektocht naar een andere vorm van kinderopvang. Zo kwam ik “opvang aan huis” tegen. De ideale oplossing voor al mijn wensen en eisen.

Onzie visie

De visie van Nanny Home Nederland is, dat een nanny aan huis een manier van opvang biedt passend bij de wensen van de ouders. Omdat wij maatwerk leveren is er veel mogelijk. Ouders geven zelf aan wat hun wensen en eisen zijn en daar zoekt Nanny Home Nederland een passende Nanny bij.

Door de persoonlijke aandacht die de kinderen van de Nanny krijgen, kunnen zij zich beter en rustiger ontwikkelen en is er ruimte voor eigen initiatief. De nanny`s geven de kinderen rust, regelmaat en reinheid. Daarnaast bieden de nanny`s de kinderen uitdaging in spel en activiteiten.

Wij streven altijd naar persoonlijke aandacht voor de ouders en de Nanny. Vervolgens begeleiden wij ieder gezin en de Nanny op persoonlijke wijze. Want dat is de behoefte van waar uit wij zijn ontstaan. Dat is wie wij zijn.

Met vriendelijke groet,

Hester van Mameren

Contactpersoon: Jessie Dumee