Nanny worden of zoek je een baan als nanny?

Werk je al als nanny en zoek je een nieuw gezin of wil je graag nanny worden? Dan ben je op de juiste plek, want hier vind je ons overzicht met vacatures om nanny worden. Wij ontvangen continu nieuwe aanvragen van ouders die op zoek zijn naar een geschikte nanny voor hun kind(eren). Uiteraard gunnen wij alle ouders een nanny die aan hun wensen voldoet. Iemand aan wie zij de zorg voor hun kind(eren) met een goed gevoel kunnen overdragen. Nanny Home Nederland is goed in staat om ouders met de juiste nanny’s te verbinden. Zo zijn wij altijd op zoek naar nanny’s. Dus wil je nanny worden of ben je dat al en zoek je een leuk gezin? Dan komen wij graag in gesprek met jou! Bekijk de functie eisen nanny en ons overzicht met nanny vacatures hieronder en solliciteer direct 🙂 Wij begeleiden onze nanny’s goed om ervoor te zorgen dat zij hun werk kundig en met plezier kunnen uitvoeren.

Laatste nanny vacatures

Wil jij nanny worden of ben je dat al en zoek je een nieuw gezin? Hieronder de twee meest recente nanny vacatures. Bekijk ook alle nanny vacatures.

Filter by tag:

Ontmoet je collega’s

Ik wilde nanny worden. Nu werk ik ongeveer 2 dagen per week als Nanny bij een gezin met 2 zoontjes van nu 1 en 4. Ik zorg voor de kinderen en krijg veel vrijheid om met ze bezig zijn. Ik heb de hele zorg voor de kinderen en doe daarnaast wat licht huishoudelijk werk. Ik werk voor een leuk gezin en voel me door de ouders en kinderen zeer gewaardeerd. Vanuit Nanny Home krijg ik veel aanbod voor leuke cursussen en mijn contactpersoon is heel laagdrempelig en dus makkelijk te bereiken. We hebben met onze regio ook een app groep waarin we elkaar kunnen ondersteunen en ervaringen kunnen delen met elkaar.

Susanne Bokenkamp – Nanny

Ik ben Sanne en ben 28 jaar. Ik werk nu 3 jaar als nanny. En het is zo leuk! Met name de een op een aandacht met kinderen en zien hoe ze door jouw hulp zich ontwikkelen. En de liefde en genegenheid en blijdschap die je van de kinderen terug krijgt als je er weer bent of als ze iets hebben bereikt. En de ouders die zo trots zijn als ze weten dat het thuis goed gaat met hun kinderen. En de blijdschap en vertrouwen naar je uitspreken dat ze zo fijn vinden dat er iemand in huis is en alles door kan gaan.

De samenwerking met Nanny Home is heel fijn. Ze helpen ons met gezinnen in contact te komen. En dan daarna beide partijen te woord te staan en zo tot een verbintenis te komen. En daarna houden ze ook contact zowel met de ouders als de nanny. Of de samenwerking nog goed verloopt. En helpen hierbij zover nodig. En ook met het financiële gedeelte van nanny zijn. Ze zijn er echt voor je.

Sanne Kompier – Nanny

Als Nanny ben je verantwoordelijk voor het kostbaarste van de ouders: hun kind(eren)! Je zorgt voor een fijne dag met ritme en regelmaat. Je verzorgt eventuele huishoudelijke taken zoals een vaatwasser uitruimen, een wasje opvouwen, het avondeten voorbereiden/koken en je doet af en toe een boodschapje. Als ouders thuis komen zorg ik als Nanny ervoor dat de ouders meteen verder kunnen waar ik was gebleven. Na jarenlang in de kinderopvang gewerkt te hebben, merk je dat het Nanny vak net zoveel uitdaging geeft als een groep kinderen en dat je beter in kan spelen op de individuele behoeftes van de kinderen.
Nanny zijn is mijn droombaan.

De lijnen met Nanny Home zijn kort dit maakt het allemaal heel gemakkelijk. De regio waar je in zit heeft een eigen tussenpersoon – ik ben dan ook zeer blij met Jessie als tussenpersoon! Warm, hartelijk, duidelijk en altijd een helpende hand/luisterend oor waar nodig. De Nanny app en Nanny Facebook zorgen voor onderling contact met de andere nanny’s uit de regio. Dit is heel prettig en leuk omdat je ervaringen/knutselwerkjes/nieuwtjes met elkaar kan delen.

Nathalie Vreeswijk – Nanny

Voor mij betekent werk als nanny vrijheid om je eigen dag in te delen, in overleg met de kinderen, waardoor geen dag hetzelfde is. Het is een zelfstandige baan en veel meer dan even oppassen zoals vaak wordt gedacht. Je kunt er je eigen creativiteit in kwijt en als nanny heb je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen. Het mooiste aan dit werk vind ik de band die ik opbouw met de kinderen. Je maakt alle bijzondere momenten mee van de eerste stapjes en woordjes tot naar de basisschool gaan. Je bent er ook voor de kinderen als ze ziek zijn of een keer hun dag niet hebben. Dit maakt dat je echt onderdeel bent van het leven van de kinderen.

Wil je nanny worden? Bij Nanny Home zijn er verschillende trainingen te volgen, zowel digitaal als op locatie. Dit is een gevarieerd aanbod en ik gebruik de oefeningen van de kinderyoga workshop nog wekelijks. Als ik een vraag heb of even mijn verhaal kwijt wil, dan kan dit altijd door even te bellen of te mailen. Ook komt Nanny Home langs voor een evaluatiegesprek en dit contactmoment is erg fijn omdat er dan gezien kan worden hoe je in de praktijk werkt en je kunt even bijpraten over hoe alles gaat.

Suzanne de Boer – Nanny

Wat ouders zeggen

Familie Hofdijk

Sinds dat wij een Nanny hebben is er veel meer rust in huis, hebben we geen haast momenten meer wat betreft halen en brengen en is de avond vooral heel erg ontspannen. De kinderen en wij hebben daar veel baat bij. Ook voor onze hond is ze lief. Onze Nanny is onderdeel van ons gezin. Nanny Home is een fijne support en helpt waar nodig, ze kijken goed welke Nanny bij een gezin past en helpen daarna met een goede begeleiding en vertellen duidelijk wat er verwacht kan worden.

Familie de Groot

De Nanny is voor ons iemand die ons ontzorgt en lief voor de kinderen is. Ze zet onze opvoeding voort terwijl wij op ons werk zijn. De kinderen zijn in hun eigen vertrouwde omgeving en hebben 1 op 1 aandacht. Wij hebben een band met onze Nanny en zij is echt een onderdeel van ons gezin. Nanny Home is vriendelijk en makkelijk te bereiken en heeft voor ons de juiste match gemaakt en zorgt nu voor een goede support. We zijn met beide erg blij.

Familie Hek

De nanny vormt een centraal punt in ons gezin. Zij begeleidt de kinderen drie dagen per week en onderneemt dan ook veel met ze: wandelingetjes, boodschappen, knutselen, sporten en spelen. Dit vinden de kinderen heerlijk en ze leren er ook veel van. Dat zij elke dag haar hond meeneemt, draagt daar verder aan bij. Voor ons als ouders geeft de nanny ook veel rust. De logistiek is duidelijk en goed geregeld, voor iedereen. Ook voor de kinderen geeft dit rust en regelmaat. Zij brengt en haalt de kinderen van school, zorgt zo nu en dan voor afspraken met vriendjes en vriendinnetjes inclusief halen en brengen, doet kleine boodschappen, strijkt af en toe en tenslotte kookt ze altijd aan het einde van de dag. Wat ook helpt is dat ze erg flexibel is om wat eerder te beginnen of net een half uurtje langer te blijven als dat zo uitkomt. Denise is daarbij een hele vrolijke en energieke meid, met goed overwicht en duidelijke normen en waarden en een brede interesse. Dat sluit helemaal aan bij onze opvoeding.

Nanny Home zorgt voor een plezierig persoonlijk contact, is snel bij beantwoording van vragen en regelt de achterkant, waaronder de administratie, op een degelijke en duidelijke wijze. Wij hebben voor hen gekozen op basis van mond-op-mond reclame.