Nanny Home Academy

Wil je nanny worden? Dat kan want wij hebben onze eigen Nanny Home Academy. Ook als je nog niet het juiste diploma hebt is dat geen probleem. Wij hebben daarvoor een geweldige oplossing en bieden je een nanny opleiding aan. Tegelijkertijd zoeken we een leuk gezin dat perfect bij je past. Onze andere nannies zijn ook blij met het werk als nanny en het gezin waarvoor zij werken. Lees direct verder en ontdek wat de ervaringen zijn van andere nannies die je voorgingen en van verschillenden gezinnen. 🙂

Opleiding tot geregistreerd Nanny?

Heb jij interesse om als geregistreerd Nanny te werken maar heb je niet het juiste diploma om te mogen registreren? Wij kunnen je helpen! Nanny Home heeft een samenwerking met Diploma route MBO Zorg & Welzijn niveau 2, specialisatie gastouder. Je kan samen met ons jouw diploma binnen 4 maanden halen. In de tussentijd zoeken wij een leuk gezin voor jou waar je lekker aan de slag kan met de kinderen. Wij zullen je volledig begeleiden in het traject en bieden verschillende opties aan van het totaal financieren van jouw opleiding tot een klein gedeelte. Samen kijken we wat daarin haalbaar is.

Nanny Home Academy

De opleiding is een thuisstudie waarbij je een aantal keer examen op locatie doet en een praktijkexamen bij een gezin thuis. Je kunt de vakken thuis gemakkelijk achter je computer volgen en deelt daarmee je eigen tijd is. Houd er rekening mee dat je 15 uur per week reserveert voor je opleiding. De tijdslijn voor de opleiding is gemiddeld 4 maanden. In de tussentijd zoeken wij een passend gezin waar je na je opleiding kan starten. We kunnen jouw registratie rond maken zodra we jouw diploma hebben.

Waaraan moet een nanny voldoen?

  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je spreekt en schrijft Nederlands.
  • Je voldoet aan de wettelijke toelatingseisen basisberoepsopleiding mbo (niveau 2).
  • Je hebt voldoende praktijkervaring met alle aspecten waar een gastouder mee te maken krijgt. Controleer voor jezelf goed of je beschikt over de praktijkervaring die je nodig hebt m.b.t. alle aspecten van het gastouderschap.
  • Als je zelf minimaal 2 jaar kinderen hebt opgevoed: je hebt het afgelopen jaar minimaal 40 uur praktijkervaring opgedaan met oppassen op andere kinderen. Je hebt oppaservaring opgedaan met kinderen van (bij voorkeur) verschillende leeftijden (baby, peuter, jong schoolkind).
  • Als je zelf geen kinderen hebt opgevoed: je hebt in de afgelopen twee jaar minimaal 120 uur praktijkervaring opgedaan, waarvan tenminste 20 uur in het afgelopen jaar. Je hebt oppaservaring opgedaan met kinderen van (bij voorkeur) verschillende leeftijden (baby, peuter, jong schoolkind).

Voldoe je aan deze criteria? Plan dan direct een kennismakingsafspraak met ons in! 🙂 Of lees meer over nanny worden.