Gespecialiseerde Thuiszorg Nanny

Nanny Home Nederland biedt speciale zorg voor gezinnen met een gespecialiseerde opvangvraag. Het gaat hierbij om gezinnen die tijdelijk/bepaalde tijd extra zorg nodig hebben, dat kan zijn omdat een ouder uitvalt of omdat een kind binnen het gezin extra aandacht nodig heeft. Deze opvang kan aangevraagd worden met een sociaal medische indicatie bij de gemeente en betaald worden met een PGB (persoonsgebonden budget). Samen met het gezin wordt er gekeken naar de opvangvraag, hoeveel uur per week en wat er gedaan moet worden. Er kan ook 24-uurs begeleiding aangeboden worden.

De gespecialiseerde nanny is opgeleid om deze begeleiding te bieden en kan de zorg van het gezin op zich nemen. De taken lopen uiteen van het verzorgen van kinderen, huishoudelijke taken, licht medische zorg aanbieden, ondernemen van activiteiten.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie over deze dienst neem dan gerust contact op info@nanny-home.nl of 06-37384383.

 

Tarieven:

Voor een gespecialiseerde nanny werken wij met maatwerk tarieven. U kunt een offerte opvragen.

 

Heb je interesse om te werken als gespecialiseerde nanny?

Als gespecialiseerde nanny werk je als zzp-er en werk je via Nanny Home Nederland bij gezinnen thuis. Er zijn verschillende opdrachten waarin de zorgvraag elke keer anders kan zijn, jij kiest zelf bij welke opdracht jij wil werken en maakt van te voren kennis met de opdrachtgever.

De zorgvraag kan variëren tussen het verzorgen van kinderen, huishoudelijke taken, activiteiten ondernemen, licht medische zorg. De reden van de zorgbehoefte kan voortkomen vanwege uitval van ouders of specialistische zorg van een kind binnen het gezin.

Wij vragen het volgende van je:

  • Minimaal MBO niveau 3 in richting Zorg/ Pedagogiek
  • EHBO certificaat
  • Verklaring Omtrent Gedrag
  • Werkervaring met kinderen

Wat bieden wij jou?

  • Zzp contract
  • Goed uurtarief
  • Begeleiding vanuit Nanny Home Nederland
  • Leuke en uitdagende werkplekken

Heb je interesse? Neem dan contact op info@nanny-home.nl of 06-46281555