Behoefte aan een goede nachtrust?

Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. Voor jonge ouders is dit niet altijd even makkelijk. Zo kan een baby die veel huilt, ’s nachts voeding nodig heeft of onrustig slaapt uw slaap verstoren. Ook kunt u thuis een dreumes of peuter hebben die gewoon vroeg met de dag begint. Of heeft u kind dat ziek is en in de nacht extra aandacht nodig heeft? Kortom genoeg redenen waarom ouders niet goed kunnen slapen. De night nanny kan voor een goede nachtrust zorgen. Gebrek aan slaap heeft flinke gevolgen voor uw functioneren overdag. Het zorgt ervoor dat ouders vaak overdag niet de leuke ouder kunnen zijn die ze graag willen zijn. Ook op het werk wordt het moeilijker om geconcentreerd te blijven. Nanny Home Nederland heeft daarom de nacht nanny als oplossing voor u.

De Night Nanny komt in de avond om 22.00 uur en neemt de zorg voor de kinderen over terwijl u van uw nachtrust kunt genieten. De Night Nanny zorgt dat er lekker geknuffeld wordt met wakkere kindjes of voeding wordt gegeven. Ze biedt de zorg die nodig is. Het behoort ook tot de mogelijkheid dat ze alvast gaat ontbijten met de vroege kindjes. De Night Nanny gaat weer naar huis zodra u wakker bent.

Werkwijze Nanny Home Nederland bij nacht nanny

Zodra u interesse heeft in een Night Nanny komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek bespreken we uw persoonlijke wensen ten aanzien van de verzorging van uw baby en/of kind. Daarna zullen wij u matchen met een van onze Night Nanny`s. Al onze Night Nanny`s hebben ervaring in het werken met kinderen en hebben een EHBO certificaat en een verklaring omtrent gedrag.

Meer weten over een night nanny?

Bent u geïnteresseerd in een night nanny voor uw kinderen? Wij hebben veel ervaring en altijd een goede oplossing voor uw specifieke situatie. Neem direct contact met ons op.