Verras uw gasten met een wedding nanny

Van harte gefeliciteerd! U gaat trouwen :-). Maak uw bruiloft nog leuker, makkelijker en verras uw gasten met een wedding nanny. Zo kunt u uw gasten, de kinderen en uzelf een zorgeloze dag bezorgen. Zou het niet fantastisch zijn als alle gasten van jong tot oud optimaal kunnen genieten van deze bijzondere dag? Een wedding nanny is de oplossing. De Nanny`s maken er voor de kinderen echt een feestje van en zorgen voor leuke activiteiten. Denk aan tekenen, knutselen, dansen, kinderentertainment, begeleiding bij de ceremonie en/of het diner.

“Karin en Pam hebben echt fantastisch werk geleverd. Ze hebben de kinderen de hele dag heerlijk vermaakt, alles in goede banen geleid en de kinderen renden allemaal stralend en lachend rond. Precies zoals we gehoopt hadden. Ze hebben de best grote groep kinderen prima in de hand gehouden en we zagen de kinderen heerlijk buiten spelen, met de nanny’s knutselen en op hun schoot zitten. Goed teken!
De ouders vonden het ook erg fijn dat de nanny’s de kinderen zo hartelijk welkom heetten bij aankomst, hierdoor voelden de kinderen zich extra welkom en voor ouders was het prettig om meteen te zien aan wie zij hun kinderen toevertrouwden. Veel ouders gaven aan dat zij zelf zo heerlijk hebben kunnen genieten van de dag dankzij de nanny’s. Echt helemaal top, dikke pluim voor de meiden!”

gezin uit Houten

Welke mogelijkheden biedt een wedding nanny?

Nanny Home Nederland kan u helpen aan een wedding nanny die voldoet aan uw wensen & eisen. U geeft zelf aan waar u naar op zoek bent:

  • Heeft u meerdere wedding nanny`s nodig?
  • Moet de Nanny naast Nederlands nog een tweede taal spreken?
  • Bent u naast de Nanny op zoek naar iemand die kinderen kan schminken, een clown, goochelaar en/of wilt u een luchtkussen, speelmateriaal of knutselspullen?
  • Zijn er kinderen met speciale wensen zoals (voedsel)allergieën of medicijngebruik?
  • Zijn er ook jonge baby’s waarvoor gezorgd moet worden?
  • Wil je dat de Nanny ter herinnering leuke foto’s van de kinderen maakt?

Dan kan allemaal. U geeft bij ons aan wat uw wensen zijn, dan doen wij de rest!

Informatie over de kinderen voor de Nanny’s

Vooraf ontvangen wij graag een ingevuld formulier per kind dat bij de Nanny’s op uw bruiloft wordt ondergebracht. Op dit formulier wordt alle informatie over het kind ingevuld. Op deze manier leren de Nanny’s de kinderen al een beetje kennen, zijn ze in het bezit van de naam en het telefoonnummer van de ouders mocht dat nodig zijn. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te weten of er eventueel bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Denk bijvoorbeeld aan (voedsel)allergieën of het gebruik van medicijnen. Onze wedding Nanny`s hebben allemaal ervaring met kinderen en zijn zij in het bezit van een EHBO Certificaat.

Een romantische huwelijksnacht

Wilt u het liefst tot laat van uw feest genieten en wellicht overnachten in een hotel? Het is namelijk ook mogelijk dat de wedding Nanny s’ avonds met de kinderen naar het ouderlijk huis gaan om hen op bed te leggen. De wedding Nanny blijft dan ook slapen in huis bij de kinderen terwijl u nog even geniet van het feest en vervolgens elders overnacht in een hotel.

Onze kwaliteit

Nanny Home Nederland heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De kwaliteit van onze kinderopvang is natuurlijk ook direct gerelateerd aan de nanny`s. Daarom hanteren wij een zeer strenge en secure selectieprocedure voor het selecteren van nanny`s. Dit werving & selectie proces is dan ook een belangrijk onderdeel in het succes van de opvang en van ons bedrijf. Vervolgens is ook de begeleiding van Nanny’s vanuit Nanny Home Nederland van groot belang om de kwaliteit van de opvang bij onze klanten hoog te houden. Daarom investeren wij veel in de begeleiding. Zo ondersteunen wij het gezin en de nanny zowel bij de kinderopvang als op pedagogisch gebied om voor u de best mogelijke ervaring te creëren.

Wat kost een nanny bruiloft?

Een Nanny mag wettelijk gezien maximaal 6 kinderen begeleiden.
Wilt u weten welke kosten er zijn verbonden aan een Nanny? Neem dan direct en vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we uw wensen en de bijbehorende kosten.

Meer weten over nanny voor bruiloften?

Bent u geïnteresseerd in een nanny voor uw bruiloft of wilt u sparren over de mogelijkheden? Wij hebben veel ervaring en zitten boordevol goede ideeën. Neem direct contact met ons op.