ORGANISATIE

Wie zijn wij?

Nanny Home Nederland – Gastouderopvang is opgezet door Nanny Home Nederland – kinderopvang aan huis. Wij hebben als team veel ervaring met kinderopvang op maat aanbieden aan ouders. Wij hebben jarenlang alleen Nanny`s bemiddeld bij ouders thuis.

Echter merken wij dat er ook een klanten groep is die 1 kind hebben waardoor een Nanny aan huis niet betaalbaar of gewoon graag wel wat sociale contacten zoeken voor hun kinderen maar wel een voorkeur hebben voor kleinschalige kinderopvang in een huiselijke sfeer. Voor deze groep ouders is gastouderopvang een goede oplossing.

Visie

Nanny Home Nederland – gastouderopvang staat voor kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer. Vanwege het kleinschalige karakter van de opvang krijgen kinderen veel persoonlijke aandacht en kan een gastouder de ontwikkeling en behoefte van een kind goed volgen. Wij streven naar veel persoonlijk contact met onze gastouders en hebben daarom regelmatig evaluatie gesprekken en workshops en trainingen waar we elkaar ontmoeten.