Nanny Home Nederland – Gastouderopvang staat voor kleinschalig kinderopvang in een huiselijke sfeer. Iedere Gastouder heeft haar eigen kleine kinderdagverblijf en vangt maximaal 6 kindjes per dag op. Op deze manier worden kinderen opgevangen in een huiselijke sfeer en hebben toch de sociale contacten met andere kinderen.

Elke Gastouder heeft zijn eigen openingstijden, de een werkt heel flexibel en de ander werkt op vaste dagen en tijden. Ouders hebben hun eigen wensen en verwachtingen van opvang en elke gastouder biedt ook zijn eigen vorm van opvang. Zo proberen wij als bureau een juiste match te maken tussen ouders en gastouder. Wij bemiddelen tussen beide en regelen alle administratieve taken.

Nanny Home Nederland – Gastouderopvang is een landelijke geregistreerd bureau en heeft 4 kantoren, in Haarlem, Utrecht, Dordrecht en Gorssel.

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en vinden daarom persoonlijk contact met onze gastouders erg belangrijk. Wij hebben een strenge selectieprocedure voordat wij samen gaan werken met een gastouder. Wij werken met een pedagogisch beleid waarin de gastouder zich aan moet committeren. Daarnaast bieden wij de gastouder verschillende opleidingen en trainingen aan zodat zij zich kan verbreden in haar vak.

Wat doet een gastouder?

Een gastouder vangt kinderen op tussen de 0 – 12 jaar bij haar thuis. Ze zorgt dat de kinderen verzorgt worden en dat er leuke activiteiten worden ondernomen en dat de ontwikkeling van de kinderen gestimuleerd wordt. Dit alles in een huiselijke sfeer en in kleine groepen.

Wat kost een gastouder?

Een gastouder bepaald zelf haar tarief maar gemiddeld ligt dit tussen de €5,- en €6,50 per uur per kind. Het tarief van Nanny Home is €49,- per maand per gezin en wij hebben GEEN inschrijfkosten.