NANNY AT NIGHT

Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk maar wordt soms moeilijk gemaakt voor jonge ouders. Een baby die veel huilt, nachtvoedingen die gegeven moeten worden, een dreumes of peuter die gewoon vroeg met de dag begint of een ziek kind waar in de nacht over gewaakt moet worden. Kortom genoeg redenen waarom ouders niet goed kunnen slapen.

Niet goed slapen heeft veel gevolgen voor de dag en zorgt ervoor dat ouders vaak overdag niet de leuke ouder kunnen zijn die ze graag willen zijn of op het werk wordt het moeilijk om geconcentreerd te werken. Daarom is er de Nanny at Night.

De Nanny at Night komt in de avond om 22.00 uur en neemt de zorg van de kinderen over terwijl u lekker gaat slapen. De Nanny at Night zorgt dat er lekker geknuffeld wordt met wakkere kindjes of een voeding wordt gegeven, ze biedt de zorg die nodig is. Ze kan ook alvast ontbijten met de vroege kindjes en gaat weer naar huis zodra u wakker bent.

WERKWIJZE

Zodra u interesse heeft in een Nanny at Night komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om te bespreken wat uw wensen zijn. Daarna zullen wij u matchen met een van onze Nanny`s at Night. Al onze Nanny`s at Night hebben ervaring in het werken met kinderen en hebben een EHBO certificaat en een verklaring omtrent gedrag.

Heeft u interesse? Vul dan ons contactformulier in of bel ons direct.