NANNY HOME BELGIË

De opvang van kinderen is voor ieder gezin belangrijk. Als dit goed geregeld is kunnen ouders ontspannen en met een goed gevoel naar hun werk gaan.

Nanny Home België verzorgt kinderopvang aan huis en is een erkend bemiddelingsbureau tussen nanny`s en ouders. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf dat nanny`s werft, selecteert en begeleidt. Daarnaast verzorgen wij ook kinderopvang tijdens evenementen.

Kwaliteit

Nanny Home België heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De kwaliteit van onze kinderopvang hangt af van de nanny`s en daarom hanteren wij een strenge selectieprocedure voor de nanny`s. Ook de begeleiding vanuit Nanny Home België is van belang om de kwaliteit van de opvang hoog te houden. Wij ondersteunen het gezin en de nanny bij de opvang van de kinderen en op pedagogisch gebied. Wij steken veel tijd in onze begeleiding, we geloven erin dat “alles wat je aandacht geeft, groeit”, net zoals kinderen.

Geen stress meer als ik in de file sta om 17.00 uur, wetende dat Manouk de kinderen al te eten geeft. Heerlijk is dat.

Debbie, moeder van Jorik en Jasper

Ieder gezin is anders, heeft andere wensen en heeft een andere gezinsformatie en dus ook andere opvang nodig. Nanny Home Nederland speelt daarop in door opvang aan huis te bieden. Een nanny die bij u thuis komt en uw wensen voor kinderopvang vervult.

Onze werkwijze »

De nanny

De nanny zorgt ervoor dat thuis alles verder gaat terwijl u aan het werk bent. De kinderen worden gebracht en gehaald naar school, peuterspeelzaal, (sport)clubs. Ze kunnen spelen met vriendjes, hebben hun eigen vertrouwde speelgoed en spulletjes. Er worden huishoudelijke taken gedaan. De nanny kan eventueel koken en alvast eten met de kinderen, de kinderen in bad doen en zorgen dat ze in pyjama op de bank zitten wanneer papa en mama thuis komen. U heeft dan de mogelijkheid om “quality time” met de kinderen te hebben en daarna op uw gemak samen te eten. Alle voordelen van een Nanny op een rijtje

Bekijk de tarieven »

Wij helpen u graag met het vervullen van uw opvangwensen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.