WIE ZIJN WIJ?

Mijn naam is Hester van Mameren en ik heb Nanny Home Nederland opgericht met als doel kwalitatief goede opvang aan huis te bieden voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Ik heb een Pedagogische opleiding en een opleiding in Personeel & Arbeid afgerond. Jarenlang heb ik gewerkt bij een internationaal werving en selectiebureau. Vervolgens ben ik manager van een kinderdagverblijf geworden bij een landelijke organisatie in de kinderopvang. Dit heb ik een aantal jaren gedaan en ben toen bij dezelfde organisatie, een intern uitzendbureau gestart.  In deze periode heb ik veel gezien en geleerd over de kinderopvang en vooral de vele verschillende wensen van ouders.

Zelf ben ik moeder van 2 jongens (4 en 6 jaar) en ik merkte de laatste tijd dat ik minder tevreden was over de reguliere opvang waar mijn kinderen naar toe gingen. Ik had meer wensen dan dat de opvang kon bieden. Dit geluid hoorde ik van meerdere mensen om mij heen. Vanuit de wensen die ik had en hoorde van anderen ben ik gaan zoeken naar een andere vorm van kinderopvang,” opvang aan huis”.

VISIE

De visie van Nanny Home Nederland is, dat een nanny aan huis een manier van opvang biedt aan ouders die aansluit op ieders wensen. Omdat het maatwerk is. Ouders geven zelf aan wat de wensen zijn en daar zoekt Nanny Home Nederland een passende nanny bij.

Door de persoonlijke aandacht die de kinderen krijgen, kunnen zij zich ontwikkelen en hebben ruimte voor eigen initiatief. De nanny`s geven de kinderen rust, regelmaat en reinheid. Daarnaast bieden de nanny`s de kinderen uitdaging in spel en activiteiten.

Nanny Home Nederland streeft naar persoonlijke aandacht zowel voor de ouders als de nanny. Nadat de nanny geplaatst is, begeleiden wij ieder gezin en nanny persoonlijk.

Met vriendelijke groet,

Hester van Mameren

Nanny Home Nederland

Hester