Beschikbare Nanny’s

Naam: Petra

Beschikbaarheid: maandag t/m vrijdag

Gewenste werkomgeving: 30 km vanaf Diepenveen

Even voorstellen: Ik stel mij graag even aan u voor. Ik ben Petra 55 jaar en woon in Diepenveen. Ik heb 2 volwassen kinderen die al lang het huis uit zijn.

Ik heb ruim 10 jaar ervaring als gastouder (nanny) bij gezinnen met jonge kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Ik ben een betrouwbare, lieve, zorgzame nanny. Ook ben ik representatief, vlot, sportief, netjes, eerlijk,  consequent en ik heb veel geduld. Ik ben in bezit van diploma gastouder en EHBO voor kinderen.

Ook heb ik een rijbewijs en ben ik in het bezit van een eigen auto.

Ik hou van regelmaat, ga graag naar buiten met de kinderen, knutselen, boekjes kijken (voorlezen), spelletjes doen etc. Ik zal zeker mijn best doen om goed voor ze te zorgen en het zoveel mogelijk naar hun zin te maken!

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Ineke

Beschikbaarheid: in overleg

Gewenste werkomgeving: 15 kilometer vanaf Warnsveld

Even voorstellen: Ik ben Ineke, 53 jaar, ben geboren en opgegroeid in Warnsveld. Ik ben getrouwd en ben moeder van drie prachtige kinderen en sinds kort trotse oma van een kleinzoon.

Ik vind het steeds weer een uitdaging om kinderen in hun ontwikkeling te mogen begeleiden. Ieder kind is anders en uniek en ik vind het belangrijk te kijken wat een kind nodig heeft en daarop in te spelen. Ik kijk graag op een positieve manier naar kansen en mogelijkheden.

Ik vind het leuk om samen met de kinderen iets te doen. Boekje lezen, knutselen, spelletje of lekker buiten te spelen.

Ik ben een lief, geduldig, enthousiast, actief, eerlijk en zorgzaam persoon. Ik hoop dat de kinderen zich bij mij veilig en vertrouwd voelen en wil ze graag een fijne en gezellige dag bezorgen, zodat hun papa en mama ze met een gerust hart bij mij kunnen achterlaten.

Mijn passie voor kinderen in combinatie met het bieden van zorg en structuur in een huiselijke omgeving is de baan die bij mij past.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Petra

Beschikbaarheid: maandag t/m vrijdag

Gewenste werkomgeving: binnen een straal van 15 kilometer vanaf Zutphen

Even voorstellen: Ik ben Petra en ik stel mij graag aan u voor.

Na het afronden van mijn opleiding SPW ben ik direct aan de slag gegaan als Pedagogisch medewerkster. Hier ligt nog steeds mijn passie en interesse. Het zorgen voor kinderen, de begeleiding van en het zien van hun ontwikkeling geeft mij voldoening en plezier. Het kunnen hebben van aandacht voor de behoeften en veiligheid van het individuele kind is voor mij erg belangrijk. Ook wanneer het kind sensitiever is dan andere kinderen.

Het kunnen opzetten van een kinderdagverblijf met een eigen visie waarin het kind de aandacht, vrijheid en mogelijkheid tot ontwikkeling krijgt, is altijd een wens voor mij geweest. Deze wens werd vervuld toen ik de kans kreeg, samen met een vriendin en haar familie, een kinderdagverblijf met onze eigen visie op te zetten. Het is ons samen gelukt deze droom te verwezenlijken en vanaf september 2013 zijn de deuren geopend en ben ik er als pedagogisch medewerkster werkzaam.

Ondanks het feit dat het een fijne werkplek is, merk ik dat het ook hier, vanwege regelgeving en veranderend beleid, lastiger wordt de door ons bedachte visie na te leven en het werk uit te voeren op de manier zoals wij het bedacht hebben. Dit gaat ten koste van de zorg, de aandacht en de ontwikkeling van het kind. In mijn beleving kan ik de kinderen niet meer bieden wat onze visie uitdraagt. Om deze reden heb ik voor mijzelf besloten uit te zoeken wat de mogelijkheden voor mij zijn om een plek te vinden waar ik mijn passie, visie en interesses kan volgen en waar ik mijn kwaliteiten kan toepassen in mijn dagelijks werk.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.