Beschikbare Nanny’s

Naam: Pauline

Beschikbaarheid: maandag t/m vrijdag

Gewenste werkomgeving: max reisafstand 45 min van Maurik

Even voorstellen:

Hallo,

Mijn naam is Pauline van Verseveld-Buitendijk, 23 jaar en woon in Maurik. (Max reisafstand 45 min van Maurik)

Ik ben opgegroeid in een gezellig gezin, ouders, 2 broers, 2 zusjes en een broertje.

Nu 3,5 jaar getrouwd en trotse moeder van een zoontje 8 maandjes oud.

Mijn hobby’s: creatief bezig te zijn, koken, bakken, buiten zijn, muziek maken en sporten.

Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen om te gaan, en wil er elk dag een leuke dag van maken.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Yolinda

Even voorstellen:

Hallo papa’s en mama’s, allereerst zal ik me even voorstellen, zodat jullie gelijk een beetje weten wie ik ben.

Mijn naam is  Yolinda Eimers en ik ben 26 jaar . Al vanaf mijn 14e ben ik begonnen met oppassen op kinderen. Dit in de leeftijd van 0 tot 14 jaar. En heb dit altijd met heel veel plezier gedaan. Gedurende mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 heb ik met de leeftijdscategorie van 0-12 jaar gewerkt. Na het afronden van mijn opleiding, ben ik gaan werken  als gastouder bij een aantal vaste gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Nadat ik heb gewerkt als gastouder ben ik begonnen met werken op een kinderdagverblijf . Ik heb hier op diverse groepen gestaan van 0 tot 4 jaar. In mijn huidige werk heb ik ervaren hoe ik mijn passie voor kinderen en mijn communicatieve vaardigheden kan inzetten in mijn werk. Ik heb ervaren dat een positieve houding en inlevingsvermogen in de behoeftes van de kinderen zorgen voor een positieve reactie terug. Deze ervaring en mijn overige ervaring wil ik graag bij jullie inzetten.

Het belangrijkste in de omgang met kinderen vind ik, dat elk kind zich prettig voelt, veel plezier heeft in zijn of haar spel en ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Verder dat het kind zich gerespecteerd voelt en zich durft te uiten. Ik omschrijf mijzelf als een proactief, collegiaal, integer, flexibel en enthousiast persoon. Tenslotte beschik ik over goede sociale, creatieve en kwaliteitsgerichte vaardigheden en eigenschappen.

Ik heb geen specifieke keuze wat betreft de leeftijdsgroep van de kinderen. Elke  leeftijd heeft zijn eigen leuke en unieke dingen. Het is mooi om te zien hoe elk kind zich op zijn of haar manier ontwikkelt. Elke dag weer een glimlach van de kinderen geeft mij een goed gevoel. Dit maakt het werk als gastouder voor mij  bijzonder en leuk.

Ik ben iemand die het leuk vind om met de kinderen er op uit te gaan en de wereld met ze te ontdekken, spelletjes te spelen, knutselen ect. het is maar net waar de kinderen behoeft aan hebben. Ik vind het geen probleem om licht huishoudelijke taken uit te voeren of te koken.

Lijkt het jullie leuk om mij een keertje te ontmoeten? Ik hoop tot snel!

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Kylian

Beschikbaarheid: maandag tot vrijdag in overleg (2 tot 3 dagen)

Gewenste werkomgeving: Deventer/ Schalkhaar tot straal van 30 km (in bezit van rijbewijs en auto)

Even voorstellen:

Mijn naam is Kylian, 25 jaar en woon samen met mijn vriend en dochter op een biologische melkgeitenhouderij in Schalkhaar.

In 2015 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige niveau 4. Van 2013 tot 2019 werkzaam geweest binnen de gehandicaptenzorg waar ik ook veel kennis heb opgedaan met betrekking tot het werken met kinderen. Zoals het bieden van structuur, duidelijkheid en rust.

Ik heb meer dan 12 jaar ervaring in het oppassen op kinderen in de leeftijdscategorie 0 tot 12 jaar.

Ik zou mijzelf omschrijven als een liefdevolle, duidelijke en ondernemende nanny die graag met kinderen naar buiten gaat, aan het bakken is en kan genieten van de kleine dingen

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Stefanie

Beschikbaarheid: maandag en dinsdag

Gewenste werkomgeving: 30 kilometer vanaf Deventer

Even voorstellen: Ik ben Stefanie, 27 jaar oud en woon sinds april in Deventer. Hiervoor 6 jaar in omgeving Zutphen gewoond. Ik heb zelf een dochter van 4 jaar.

In 2015 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker en na een uitstap naar de horeca toe, ben ik nu weer op zoek naar een baan binnen de kinderopvang.
De groei en ontwikkeling van het jonge kind vind ik fascinerend. Ik ben van mening dat ieder kind op zijn eigen tempo ontwikkelt en groeit en vind het dan ook belangrijk om het kind daarin te volgen.

Ik knutsel, lees en speel graag een spelletje met de kinderen. Daarnaast vind ik het belangrijk om naar buiten te gaan met de kinderen. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Marina

Beschikbaarheid: woensdag

Gewenste werkomgeving: omgeving Arnhem

Even voorstellen: Liefdevolle, bewuste, ervaren gastouder met echte aandacht voor uw kinderen.

Kenmerken: liefdevol aanwezig, met tevens oog voor authenticiteit en ontwikkeling van het kind. En ook: het kind helpen ‘het zelf te doen’. Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring als gastouder. Op woensdag heb ik nog ruimte voor een hele dag opvang bij het gezin aan huis. Ik heb de nodige ervaring met gezinnen met 3 of meer kinderen.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.