Beschikbare Nanny’s

Naam: Marina

Beschikbaarheid: woensdag

Gewenste werkomgeving: omgeving Arnhem

Even voorstellen: Liefdevolle, bewuste, ervaren gastouder met echte aandacht voor uw kinderen.

Kenmerken: liefdevol aanwezig, met tevens oog voor authenticiteit en ontwikkeling van het kind. En ook: het kind helpen ‘het zelf te doen’. Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring als gastouder. Op woensdag heb ik nog ruimte voor een hele dag opvang bij het gezin aan huis. Ik heb de nodige ervaring met gezinnen met 3 of meer kinderen.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Stefanie

Beschikbaarheid: maandag t/m donderdag

Gewenste werkomgeving: 30 kilometer vanaf Deventer

Even voorstellen: Ik ben Stefanie, 27 jaar oud en woon sinds april in Deventer. Hiervoor 6 jaar in omgeving Zutphen gewoond. Ik heb zelf een dochter van 4 jaar.

In 2015 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker en na een uitstap naar de horeca toe, ben ik nu weer op zoek naar een baan binnen de kinderopvang.
De groei en ontwikkeling van het jonge kind vind ik fascinerend. Ik ben van mening dat ieder kind op zijn eigen tempo ontwikkelt en groeit en vind het dan ook belangrijk om het kind daarin te volgen.

Ik knutsel, lees en speel graag een spelletje met de kinderen. Daarnaast vind ik het belangrijk om naar buiten te gaan met de kinderen. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Alies

Beschikbaarheid: maandag t/m vrijdag in overleg

Gewenste werkomgeving: Nijmegen straal van 15 km en ben ik bezit van een rijbewijs en VOG.

Even voorstellen: Mijn naam is Alies, 28 jaar en stel me graag aan u voor.

In 2014 heb ik mijn diploma SPW-kinderopvang behaald en ben na vrijwilligerswerk in Thailand direct aan de slag gegaan binnen verschillende disciplines binnen de Kinderopvang.

Werken met kinderen is mijn passie met als basis elk kind te ondersteunen in hun ontwikkeling,  het creëren van een fijne thuissituatie, creatief bezig zijn waarbij plezier centraal staat.

Door werkzaamheden op zowel de buitenschoolse opvang als binnen het kinderdagverblijf heb ik ervaring in de leeftijdscategorie van 0 t/m 12 jaar.

Als persoon zou ik me als volgt omschrijven: betrouwbaar, loyaal, zorgzaam, creatief en enthousiaste vrouw die positief in het leven staat.

Mijn hobby’s zijn: creatief bezig zijn (sieraden maken, knutselen), een levensgenieter die ook houdt van actief bezig zijn en genieten van de dagelijkse dingen zoals o.a. wandelen.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Petra

Beschikbaarheid: maandag t/m vrijdag

Gewenste werkomgeving: 30 km vanaf Diepenveen

Even voorstellen: Ik stel mij graag even aan u voor. Ik ben Petra 55 jaar en woon in Diepenveen. Ik heb 2 volwassen kinderen die al lang het huis uit zijn.

Ik heb ruim 10 jaar ervaring als gastouder (nanny) bij gezinnen met jonge kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Ik ben een betrouwbare, lieve, zorgzame nanny. Ook ben ik representatief, vlot, sportief, netjes, eerlijk,  consequent en ik heb veel geduld. Ik ben in bezit van diploma gastouder en EHBO voor kinderen.

Ook heb ik een rijbewijs en ben ik in het bezit van een eigen auto.

Ik hou van regelmaat, ga graag naar buiten met de kinderen, knutselen, boekjes kijken (voorlezen), spelletjes doen etc. Ik zal zeker mijn best doen om goed voor ze te zorgen en het zoveel mogelijk naar hun zin te maken!

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.