Beschikbare Nanny’s

Naam: Miranda

Beschikbaarheid: maandag t/m vrijdag

Even voorstellen: Hallo, mijn naam is Miranda. Ik ben 22 jaar en sinds januari woon ik samen met mijn vriend in het mooie Deventer.

Ik beschrijf mijzelf als sociaal, leergierig en gezellig. Al van kleins af aan wist ik dat ik graag met kinderen werk. Hun onbevangenheid en de grote stappen die zij maken in hun ontwikkeling vind ik super leuk om te zien, en te motiveren.

Ik heb al de enige ervaring als gastouder en nanny mogen op doen. De kleinschaligheid van deze vorm van opvang vind ik zelf heel prettig. Je hebt alle tijd en aandacht voor de kinderen. Tegelijkertijd bouw je al snel een hechte band op met de kinderen, maar ook met de ouders.

Ik vind het heel belangrijk om goed in te spelen op de behoeftes van de kinderen, zij zijn het belangrijkst. Leuke uitjes naar de kinderboerderij, speeltuin, lekker buiten spelen en genieten van de natuur zijn dingen die ik belangrijk vind. Maar ook tijdens een regenachtige dag lekker binnen knutselen en creatief bezig zijn vind ik leuk. Ik probeer daar altijd wel samen met de kinderen een goede balans in te vinden.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Aylin

Beschikbaarheid: maandag t/m donderdag

Even voorstellen: Hallo, mijn naam is Aylin. Ik ben 32 jaar en zelf mama van een dochter van bijna 3 jaar. Samen met mijn dochter en partner, woon ik in Apeldoorn-Zuid. Ik beschrijf mijzelf als een bezig bijtje, ik sport graag en werk heel graag met kinderen.

Het begeleiden en stimuleren van kinderen in hun ontwikkeling en opvoeding motiveert mij. Door mijn zachte en rustige uitstraling voelen kinderen zich snel veilig en op hun gemak. Ik speel goed in op de behoeftes van het kind. Als ik zie dat ze hun energie kwijt moeten, neem ik ze graag mee naar buiten, zoals bijvoorbeeld naar een speeltuin of kinderboerderij, en wissel dat af met rustige (binnen) activiteiten. Ik heb altijd al graag met kinderen gewerkt. In 2013 heb ik hiervoor mijn diploma Pedagogisch Medewerker behaald en inmiddels heb ik 11 jaar ervaring in de kinderopvang. Ik heb met alle leeftijdscategorieën gewerkt, en vind iedere leeftijd even leuk!

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Yolinda

Beschikbaarheid: maandag en donderdag

Even voorstellen:

Hallo papa’s en mama’s, allereerst zal ik me even voorstellen, zodat jullie gelijk een beetje weten wie ik ben.

Mijn naam is  Yolinda Eimers en ik ben 26 jaar . Al vanaf mijn 14e ben ik begonnen met oppassen op kinderen. Dit in de leeftijd van 0 tot 14 jaar. En heb dit altijd met heel veel plezier gedaan. Gedurende mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 heb ik met de leeftijdscategorie van 0-12 jaar gewerkt. Na het afronden van mijn opleiding, ben ik gaan werken  als gastouder bij een aantal vaste gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Nadat ik heb gewerkt als gastouder ben ik begonnen met werken op een kinderdagverblijf . Ik heb hier op diverse groepen gestaan van 0 tot 4 jaar. In mijn huidige werk heb ik ervaren hoe ik mijn passie voor kinderen en mijn communicatieve vaardigheden kan inzetten in mijn werk. Ik heb ervaren dat een positieve houding en inlevingsvermogen in de behoeftes van de kinderen zorgen voor een positieve reactie terug. Deze ervaring en mijn overige ervaring wil ik graag bij jullie inzetten.

Het belangrijkste in de omgang met kinderen vind ik, dat elk kind zich prettig voelt, veel plezier heeft in zijn of haar spel en ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Verder dat het kind zich gerespecteerd voelt en zich durft te uiten. Ik omschrijf mijzelf als een proactief, collegiaal, integer, flexibel en enthousiast persoon. Tenslotte beschik ik over goede sociale, creatieve en kwaliteitsgerichte vaardigheden en eigenschappen.

Ik heb geen specifieke keuze wat betreft de leeftijdsgroep van de kinderen. Elke  leeftijd heeft zijn eigen leuke en unieke dingen. Het is mooi om te zien hoe elk kind zich op zijn of haar manier ontwikkelt. Elke dag weer een glimlach van de kinderen geeft mij een goed gevoel. Dit maakt het werk als gastouder voor mij  bijzonder en leuk.

Ik ben iemand die het leuk vind om met de kinderen er op uit te gaan en de wereld met ze te ontdekken, spelletjes te spelen, knutselen ect. het is maar net waar de kinderen behoeft aan hebben. Ik vind het geen probleem om licht huishoudelijke taken uit te voeren of te koken.

Lijkt het jullie leuk om mij een keertje te ontmoeten? Ik hoop tot snel!

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Kylian

Beschikbaarheid: maandag tot vrijdag in overleg (2 tot 3 dagen)

Gewenste werkomgeving: Deventer/ Schalkhaar tot straal van 30 km (in bezit van rijbewijs en auto)

Even voorstellen:

Mijn naam is Kylian, 25 jaar en woon samen met mijn vriend en dochter op een biologische melkgeitenhouderij in Schalkhaar.

In 2015 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige niveau 4. Van 2013 tot 2019 werkzaam geweest binnen de gehandicaptenzorg waar ik ook veel kennis heb opgedaan met betrekking tot het werken met kinderen. Zoals het bieden van structuur, duidelijkheid en rust.

Ik heb meer dan 12 jaar ervaring in het oppassen op kinderen in de leeftijdscategorie 0 tot 12 jaar.

Ik zou mijzelf omschrijven als een liefdevolle, duidelijke en ondernemende nanny die graag met kinderen naar buiten gaat, aan het bakken is en kan genieten van de kleine dingen

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Stefanie

Beschikbaarheid: maandag en dinsdag

Gewenste werkomgeving: 30 kilometer vanaf Deventer

Even voorstellen: Ik ben Stefanie, 27 jaar oud en woon sinds april in Deventer. Hiervoor 6 jaar in omgeving Zutphen gewoond. Ik heb zelf een dochter van 4 jaar.

In 2015 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker en na een uitstap naar de horeca toe, ben ik nu weer op zoek naar een baan binnen de kinderopvang.
De groei en ontwikkeling van het jonge kind vind ik fascinerend. Ik ben van mening dat ieder kind op zijn eigen tempo ontwikkelt en groeit en vind het dan ook belangrijk om het kind daarin te volgen.

Ik knutsel, lees en speel graag een spelletje met de kinderen. Daarnaast vind ik het belangrijk om naar buiten te gaan met de kinderen. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Marina

Beschikbaarheid: woensdag

Gewenste werkomgeving: omgeving Arnhem

Even voorstellen: Liefdevolle, bewuste, ervaren gastouder met echte aandacht voor uw kinderen.

Kenmerken: liefdevol aanwezig, met tevens oog voor authenticiteit en ontwikkeling van het kind. En ook: het kind helpen ‘het zelf te doen’. Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring als gastouder. Op woensdag heb ik nog ruimte voor een hele dag opvang bij het gezin aan huis. Ik heb de nodige ervaring met gezinnen met 3 of meer kinderen.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.