Beschikbare Nanny’s

Naam: Simone

Beschikbaarheid: maandag t/m vrijdag

Even voorstellen: Hallo, Mijn naam is Simone, Ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben wij 2 zoons. Wij hebben 2 katten en wonen in Pannerden. Naast opvang in mij eigen woning bied ik ook opvang aan huis aan. Opvang aan huis is mogelijk binnen een reistijd van 45 min vanaf Pannerden. Opvang is mogelijk voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Alleen BSO opvang is mogelijk mits school binnen een straal van 15 min vanaf Pannerden is.

Ik hou ervan om te knutselen, voor te lezen, een spelletje te doen en lekker naar buiten om te wandelen (zoals naar de speeltuin of kinderboerderij). Ik vind structuur belangrijk, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Het hebben van ritme en regelmaat maakt een belangrijke basis.

Verder vind ik het prima om wat huishoudelijke klusjes te doen zoals een wasje draaien, afwasmachine uitpakken, boodschappen halen of de kinderen te helpen met het maken van huiswerk. Eventueel eten koken voor het gezin.

Graag kom ik persoonlijk met je kennismaken om de wensen verder met elkaar te bespreken.

Met vriendelijke groeten, Simone

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Marijke

Beschikbaarheid: maandag t/m donderdag

Even voorstellen:

Hallo, Mijn naam is Marijke (1971), samen met mijn man, twee dochters (2000 en 2002) en onze hond woon ik in Deventer. Ik zoek een gezin in de omgeving van Deventer (10 km), omdat ik alles op de fiets of lopend wil doen.

Ik heb al veel ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker op diverse kinderdagverblijven en in veel gezinnen gewerkt als gastouder bij de mensen aan huis. Ook ben ik onderwijsassistent op een montessorischool geweest.

Ik hou ervan om te knutselen, voor te lezen, een spelletje te doen en lekker naar buiten om te wandelen (zoals naar de speeltuin kinderboerderij, bibliotheek en markt).

Ik vind structuur belangrijk, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Ik voel snel aan wat een kind nodig heeft. Soms is dat rust in de vorm van een boekje lezen op de bank, terwijl dat een andere keer het uitrazen in de regen kan zijn.

Het werken in gezinnen heb ik als erg positief ervaren. Het kleinschalige spreekt mij aan en het persoonlijke contact met de gezinnen vind ik ook fijn. Ik omschrijf mezelf als een verantwoordelijke en zorgzame gastouder, waarbij ik op een vriendelijke, rustige manier een prettig klimaat kan scheppen waar kinderen zich thuis voelen. De kinderen vang ik iedere dag met plezier, enthousiasme en liefde op.

Verder ben ik bereid wat huishoudelijke klusjes te doen zoals een wasje draaien, afwasmachine uitpakken, boodschappen halen of de kinderen te helpen met het maken van huiswerk. Koken voor het gezin zou ik ook gerust willen doen, zodat de ouders in een rustige sfeer thuis kunnen komen, waarbij het eten al klaar staat.

De gezinnen waar ik heb gewerkt omschrijven mij als een actieve gastouder die er graag op uit trekt: naar de speeltuin, de kinderboerderij, bibliotheek of gewoon een mooie wandeling in de buurt maken.

Wat betreft opleidingen; ik heb een MDGO SPW diploma (sociaal pedagogisch werk) en een MDGO VZ (verzorging) diploma. En ik heb een EHBO diploma, deze houd ik jaarlijks bij.

Ik vind het belangrijk dat er een klik is met het gezin en er van beide kanten een goed gevoel is.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.

Naam: Yolinda

Beschikbaarheid: maandag en donderdag

Even voorstellen:

Hallo papa’s en mama’s, allereerst zal ik me even voorstellen, zodat jullie gelijk een beetje weten wie ik ben.

Mijn naam is  Yolinda Eimers en ik ben 26 jaar . Al vanaf mijn 14e ben ik begonnen met oppassen op kinderen. Dit in de leeftijd van 0 tot 14 jaar. En heb dit altijd met heel veel plezier gedaan. Gedurende mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 heb ik met de leeftijdscategorie van 0-12 jaar gewerkt. Na het afronden van mijn opleiding, ben ik gaan werken  als gastouder bij een aantal vaste gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Nadat ik heb gewerkt als gastouder ben ik begonnen met werken op een kinderdagverblijf . Ik heb hier op diverse groepen gestaan van 0 tot 4 jaar. In mijn huidige werk heb ik ervaren hoe ik mijn passie voor kinderen en mijn communicatieve vaardigheden kan inzetten in mijn werk. Ik heb ervaren dat een positieve houding en inlevingsvermogen in de behoeftes van de kinderen zorgen voor een positieve reactie terug. Deze ervaring en mijn overige ervaring wil ik graag bij jullie inzetten.

Het belangrijkste in de omgang met kinderen vind ik, dat elk kind zich prettig voelt, veel plezier heeft in zijn of haar spel en ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Verder dat het kind zich gerespecteerd voelt en zich durft te uiten. Ik omschrijf mijzelf als een proactief, collegiaal, integer, flexibel en enthousiast persoon. Tenslotte beschik ik over goede sociale, creatieve en kwaliteitsgerichte vaardigheden en eigenschappen.

Ik heb geen specifieke keuze wat betreft de leeftijdsgroep van de kinderen. Elke  leeftijd heeft zijn eigen leuke en unieke dingen. Het is mooi om te zien hoe elk kind zich op zijn of haar manier ontwikkelt. Elke dag weer een glimlach van de kinderen geeft mij een goed gevoel. Dit maakt het werk als gastouder voor mij  bijzonder en leuk.

Ik ben iemand die het leuk vind om met de kinderen er op uit te gaan en de wereld met ze te ontdekken, spelletjes te spelen, knutselen ect. het is maar net waar de kinderen behoeft aan hebben. Ik vind het geen probleem om licht huishoudelijke taken uit te voeren of te koken.

Lijkt het jullie leuk om mij een keertje te ontmoeten? Ik hoop tot snel!

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Nanny Home Oost-Nederland via chantal@nanny-home.nl of 06-30432925.